●Pendaftaran Ahli●

Berikut adalah cara untuk mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE

1. Yuran Keahlian

untuk mendaftar AHLI SHAKLEE, ada 2 pilihan yg disediakan untuk anda samada membayar yuran sebanyak RM75(Semenanjung) atau RM85 (Sabah Sarawak) termasuk pos atau pilihan kedua adalah dengan mendaftar secara FREE MEMBERSHIP. Pendaftaran adalah seumur hidup. Asalkan dalam setahun tu anda buat pembelian walaupun sebotol zink yang berharga RM33

a) Bayaran yuran RM75( Semenanjung) & RM85 (Sabah/Sarawak ) 
Pendafataran dengan yuran sebanyak RM75(Semenanjung) dan RM85 (Sabah/Sarawak)  ini boleh dilakukan bila anda nk jadi ahli shaklee tanpa membuat sebarang pembelian. Pendek kata hanya ingin mendaftar sahaja. Andai kata anda ingin terus buat pembelian contoh 1 tin ESP, anda sudah layak untuk dapat harga ahli dan penghantaran akan terus dilakukan oleh pihak SHAKLEE bersama dengan manual kit ( buku produk, senarai harga buku resit dan flyers)

b) Keahlian secara PERCUMA 
Keahlian secara percuma boleh didapti sekiranya anda ingin mendaftar sekaligus ingin beli barang dalam jumlah lebih kurang Rm650 atau bersamaan dengan 200 point. Contohnya anda nk beli set ibu hamil dan kawan2 anda pun ingin membeli juga. Sekiranya total up pembelian tersebut melebihi 200 point maka secara automatik anda layak untuk dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA. 

OK dah tahu mengenai yuran. Langkah seterusnya adalah anda hanya perlu bagi maklumat berikut untuk didaftarkan  :-

2. Maklumat yang diperlukan 
Nama: 
IC:
Alamat Surat Menyurat: 
No Tel: 
Email: 
Nama Suami: 
IC suami: 
No acc maybank (simpanan atau semasa)
Cawangan Maybank:

(Shaklee hanya menggunakan akaun maybank untuk urusan bayaran order dan pemberian bonus. Jika tiada akaun Maybank, anda masih boleh register dan boleh buka akaun. Selepas itu seterusnya update kemudian dengan pihak Shaklee.) 

Bagaimana? Berminat untuk join menjadi sebahgian dari ahli group saya? Boleh hubungi saya di talian berikut :-


Tiada ulasan: